Marathon 2014 nappet - Holger Danske Marathon

I Weekenden nappede jeg mit første marathon.
det var Holger Danske Strandvejsmarathon 30. november 2014.

Det skulle have været Skovløberen i Hvalsø, men her skulle jeg til London med arbejdet, dernæst skulle det have været Skovmaren i Hillerød, men her blev jeg inviteret til Haderslev for at fejre svigermors 70års fødselsdag.

Jeg søgte febrilsk efter et godt marathon, da sæsonen mildest talt er ovre i DK.

derfor valgte jeg Holgers mar og det er genstartet af ultrafyren Jakob Vestergaard fra sidste gang i 1999. Det var et faaaantastisk løb med gode depoter og et relativt begrænset felt på omkring 200 løbere til start på mar-distancen. God stemning.

det eneste minus var dog vejret, der var 9m/s fra ØSØ og 2-3 grade, altså modvind på stort set hele hjemturen fra Gilleleje. Puha, jeg skulle have haft handsker og noget vindtæt og varmt i lysken til hjemturen.

Der var depoter hver 5 km ud og hjem (de samme), med søde dejlige frivillige, der frøs røven ud af bukserne - RESPEKT!!! Jeg kørte hele løbet på shot blocks (1-2 blokke pr depot), et stk banan, et par chips, samt en kop vand og 1-1,5 kop energidrik (32gi) i løbets udleverede kop-folde... Og det virkede, så der var ikke dårlig mave og rigeligt med energi til hele løbet (hænger selvfølgelig også sammen med vejret og temp).

Men det gik over al forventning og jeg kom hjem i tiden 3.53:47, og da målet/planen var at komme under 4 timer er det et kæmpe JATAK herfra og godkendt!

Kæmpe tak til verdens bedste supportteam, min dejlige hustru Trine og dejlige Ronja og Rasser, der løb ind over målstregen med farmand i hånden og stjal medaljen ;)

Se mit løb her på Garmin connect

Wonderful featured pages

Killinger

... Vores søde lille Bitten har fået et dejligt kuld killinger. #SkurkebyensKællinger

Pjat

... Pjat

Gravith wishes

... Her kan du se Rasser, Gohanna, Ronja og Moar & Farmandens ønskesedler